Kokoamisohjeet:
1. Kauli puolet koko taikinasta suorakulmion muotoiseksi. Levitä voi, suklaa, sokeri ja kaneli taikinalaatan päälle. Leikkaa puukolla molempiin reunoihin noin 8 cm syvyisiä viiltoja tasaisin välein sisältä ulos. Päädyissä voi pyöristää leikkausta tai vain soveltaa. Taittele päät sisään päin kuten kuvassa on tehty. Voitele munalla, raesokerita ja paista.
Kokoamisohje:
Tee aluksi kuten edellä; kauli ja levitä täytteet. Rullaa pitkältäsivulta tiiviisti. Muodosta pitkosta ympyrä ja yhdistä päät nätisti. Leikkaa puukolla sisältä ulospäin viiltoja tasaisin välein (kts. kuva). Voitele munalla, raesokerita ja paista.
Mielenkiintoisen näköiset valmiit tuotteet!
Lisää harjoittelua! |
Kelpasi työkavereille. |
Hyvää alkuviikkoa kaikille!
hyvän näkönen toi pullarinkeli :P
VastaaPoistaTänks!
Poista