lauantai 31. elokuuta 2013

Porkkanakakku juhlakunnossa

Tässä vielä muutamia kuvia porkkanakakusta koristeltuna hieman fiinimmäksi kuin se harjoituskakku. Ja myös muutama tilannekuva. Resepti löytyy täältä. Tässä kaverissa on yksi eroavaisuus verrattuna viime viikonlopun kakkuun. Täyte/kuorrute on erilainen ja oikeastaan parempi, suosittelen. :D

Kirsin kuorrute

6 dl kuohukermaa
1 pkt appelsiinituorejuustoa
½ pkt maustamatonta tuorejuustoa
1½ tl vanilijaesanssia
1 dl tomusokeria

1. Vatkaa kerma vaahdoksi, sen tulee olla melko paksua. Lisää vanilijaesanssi. Notkista tuoresuustoja keskenään ja lisää kermaan, sekoita hyvin. Lisää viimeisenä tomusokeri. Tee sekoitus joko sähkövatkaimella tai moniskoneella. 

Jos tahdot lisää appelsiininmakua niin voit raastaa kuorrutteen joukkoon appelsiinin kuorta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti