Eilen jo alustavasti sanoin, että tänään pursotellaan. Todellakin sitten ryhdyin harjoittelemaan. En ole itse nimittäin vielä kovin paljoa ehtinyt pursottelemaan, koska sain tyllasetin synttärilahjaksi vasta viime kuussa. Käytin laktoositonta Flora Vispiä. Lisäsin siihen vanilijakreemijauhetta tuomaan jämäkkyyttä, mutta joka tapauksessa vispata olisin voinut hieman enemmän. Pursotukset sinänsä onnistuivat, mutta kermavaahto olisi voinut olla jämäkämpää. Tärkeintä pursotuksissa on ulkonäkö ja sitten vasta maku, minun mielestä. Noniin ja lopuksi lisäsin punaista elintarvikeväriä, jotta pursotukset erottuisivat hieman paremmin taustastani. Minun älli ei riittänyt siihen, että pöytäliinan olisi voinut ottaa kokonaan pois pöydältä, jolloin tausta olisi ollut ruskea ja hieman selkeämpi. No ehkä ensi kerralla. Nyt kokeilin seitsemää erilaista pursotusmallia; suora ketju, ketju kierteellä, kiehkuraketju, ruusuke, tähdenlento, kermaruusut ja koripunos. Tässä on vain muutama malli. Pursotuksiahan on niin monta kuin tekijääkin ja kaikki tekijät varmasti keksivät enemmän kuin yhden. Kuitenkin alla jokunen kuva harjoittelusta.
Tyllasetti |
Ylhäältä alas: tähdenlento, ruusuke, suora ketju, kiehkurat, ketju kierteellä. |
Kermaruusut, ekaksi kerraksi olen melko tyytyväinen. |
Koripunos |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti