maanantai 15. lokakuuta 2012

Alku

Ensimmäinen kirjoitus.


Hei kaikki!
Nyt on aika alkaa leipomaan toden teolla. Tai oikeastaan jatkaa. Tämä bloggaaminen on meikäläiselle ihan uusi juttu, en siis ole koskaan ennen sitä tehnyt saatika kauheasti muidenkaan blogeja lukenut. Joskus jotakin pikkuisen. Nyt teidän tehtävänänne on lukea, lukea ja voihan tätä kommentoidakin jos siltä tuntuu. 

Tänään työn alla oli perinteiset korvapuustit. Leivoin ne oman opinnäytetyön esitystilaisuuteen ihan vain siksi, että kuulijoille jäisi hyvä maku suuhun. Ja jäihän heille. Ohjaava opettaja kysyi minulta, että tuleeko minusta sellainen pullantuoksuinen äiti. Kaipa minusta sitten tulee, joskus. Mutta kuulkaas, näissä korvapuusteissa ei ole nyt vielä mitään twistiä, vaan ne ovat aivan tavallisia puusteja. Jauhoja pitää aina käyttää oman maun ja näppituntuman mukaan, mutta voin paljastaa, että itse käytin 13 dl vehnäjauhoja. Tulos oli hyvä. Kaikille maistui. Itse olisin kaivannut pehmeyden kestävän pidemmän aikaa. Kyllä ne silti maistuvia oli! 

Ostin tänään huomista varten kaupasta Flora Vispiä. Mitäköhän sillä tekisi...? Taidan harjoitella pursotustekniikoita. Todellakin! Katsotaan jos niistä tulee napattua teille yhtään kuvaa nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti