125 g voita, huoneenlämpöisenä
1 tl vaniljaesannssia
75 g (reilu 1dl) fariinisokeria
5 rkl hienosokeria
1 muna kevyesti vatkattuna
185 g (n. 3 dl) vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
100 g tummaa suklaata rouheena
100 g valkosuklaata rouheena
1. Kuumenna uuni 180 C ja ota esille kaksi pelliä ja laita niihin leivinpaperi.
2. Vaahdota voi, vanilijaesanssi ja molemmat sokerit suurehkossa kulhossa sähkövatkaimella. Lisää muna ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon jauhot ja kaakaojauhe metallisella lusikalla sekoittaen.
3. Tee käsin taikinasta pieniä palloja, litistä ne ja siirrä pellille. Jätä taikinakiekkojen väliin tilaa, koska ne leviävät uunissa.
4. Paista keksejä 10-12 minuuttia. Anna keksien jäähtyä pellillä 10 minuuttia ennen kun siirrät ne ritilälle jäähtymään kokonaan.
5. Njuta!
Suklaarouhe puuttuu. Kaakaojauhe on sekoitettu vehnäjauhoihin. |
Menossa uuniin. |
Auts, me paistutaan! |
Makoista iltaa!
Nää on niin hyviä! :)
VastaaPoistaKaro