keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Leivonta joululahjat

Tähän väliin pieni päivitys ihanista joululahjoista, jotka sopivat keittiöön. Sain kaksi uutta leivontakirjaa, jäätelökoneen, kaksi essua, leivinliinoja, keittiövaa'an ja Kenwoodin. Kuvien mukana pienet lisätekstit kustakin laitteesta.

Keittiövaaka.
Vaakaa on jo testattu ja sen on todettu oikein mainioksi. Vaa'an pystyy joka lisäyksen jälkeen nollaamaan, joten ei tarvitse välttämättä ynnäillä kokonaismääriä keskenään. Annoin vaa'alle nimeksi Wall-e (from the motion picture), koska kun sen käynnistää niin ruutuun tulee näkyviin helo ja siitä mieleeni tuli Wall-e. Ja onhan nyt Wall-e ihana.  


Tämä on oikea suklaaihmisen ylin ystävä. Reseptejä löytyy kekseille, kakuille, jälkiruoille, erikseen hienoille jälkiruoille, juomille ja mille vaan mitä suklaasa voi valmistaa. Kirjan alusta voi luke hieman suklaan historiaa.


Hummingbird- konditorian suosikki reseptit. Kirjassa on yksi kookoskakku johon käytetään kokonainen kookospähkinä ja joku päivä minun on ihan välttämätöntä kokeilla sitä.


Hauska joukkuepeli, jossa täytyy olla aika virtuoosi jos osaa kaikkiin kysymyksiin vastata. Peli ei kuitenkaan ole liian vaikea. Sopii myös miehille ;)

Lähde: Google

Jäätelökoneen kanssa kävi niin, että kun siirsin sitä tai mitä nyt tapahtuikaan niin sekoittajaosasta lähti pala irti ja se ei enää pysynyt kiinni moottoriosassa... Eli tuo kone menee vaihtoon ja koska sain Kenwoodin lahjaksi niin vaihdamme rikkimenneen jäätelökoneen Kenwoodin jäätelökoneeseen. Muuten tuo ensimmäinen jäätelökone oli kyllä söpön muotoinen!

Lähde: Kenwoodworld.com


Kenwood Major Premier KM770. Ahh! Tämä "kaunokainen" komistaa keittiötäni nykyään. En ole vielä ehtinyt konetta testaamaan, mutta tiedän, että se on mainio. Koneen runko on terästä, siinä on 1200W ja sen mukana tuli kuvassa näkyvät vatkaimet ja tehosekoitin. Noiden osien lisäksi koneeseen saa useita eri lisäosia, kuten jäätelökoneen, pastakoneen, lihamyllyn ja vihannesleikkurin. Vaikka minulla nyt tuo kone on, niin en aio lopettaa taikinan vaivaamista käsin, koska olen varma, että se tuo taikinaan koostumukseen jotakin hyvin olennaista ja ratkaisevaa. 

Nyt vielä illan ratoksi alan kirjoittamaan liiketoimintasuunnitelmaa, jotta on huomenna yritysneuvonnassa jotakin näytettävää setä-neuvojalle.

Hyvää keskiviikko-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti