torstai 18. lokakuuta 2012

Häkellys.

Nyt olen kyllä totaalisen häkeltynyt. Pohdin, nyt kun itsellänikin on blogi, mikä sekin itsessään on vielä epätodentuntuista, että minun täytyy tutustua tähän bloggauksen maailmaan. Ihan vaikka vain siksi, että ymmärtäisin taas hieman paremmin kaikkea ja varsinkin tätä internetin maailmaa. Nimittäin nyt kun ajattelen, niin olen ollut tähän asti melko rajoittunut netin käyttäjä. 

No kuitenkin. Äsken kun aloin sitten tutkia, tajusin, että olen jäänyt paljosta paitsi. Juuri tällä hetkellä sen vasta täysin  kykenen ymmärtämään, että kuinka kauhean paljon  blogeja ja kirjoittajia ja kaikkea onkaan. Todella naiivia minulta. Selaillessani blogeja häkellyin myös siitä, että kuinka hienoja ulkoasuja blogeilla voikaan olla. Sitä en vielä vain tiedä, että miten ikinä on mahdollista rakentaa niin hienot sivut. Toivottavasti opin. Ja onnekseni luulen, etteivät ne superhienot blogit olleet alussa ihan tuon näköisiä. Toivon. 

Ajattelin jo näin heti ensimmäisellä viikolla uudistaa, näiden kaikkien ajatusteni ja näkemäni perusteella, omaa blogiani. Väri muuttui täysin, tuntuu  nyt hieman enemmän itseltäni, vaikka sainkin esimmäisestä taustavärivalinnasta positiivisen kommentin. Ennen en millään tykännyt tuosta vaaleanpunaisesta/pinkistä, mutta se salaa hiipii värisijoituksissa ylöspäin. Onhan se kuitenkin -punainen. Ulkoasu tai mikä järjestys se nyt onkaan, niin sai myös hieman uutta tuulahdusta. Kaikennäköistä. Paljon vielä varmasti muutan, vaihdan  ja "kehitän". Koittakaa kestää. Minäkin yritän. Antakaa kommenttia kaikesta, kiitos.

Täytyy tähän loppuun myöntää, että olen jo aivan koukussa blogaamiseen. Pitää muuttaa nimimerkki pian Lätinätädiksi, hahaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti