keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Eclairit

Tein tässä taannoin erään tv-ohjelman innoittamana eclaireja. Ne ovat ranskalaisia herkkuja, jotka valmistetaan tuulihattutaikinasta. Tällä kertaa taikinan paisto ei onnistunut niin hyvin, koska käytin eri ohjetta. Aina ei voi voittaa. Ensi kerralla taas paremmin! Vaikka leivokset lässähtivät, niin se ei kuitenkaan haitannut makua paljoakaan. Hyvän tuulihattutaikinaohjeen löydätte täältä. Eclairien sisään voi pursottaa monenlaisia täytteitä; kuten kermavaahtoa, suklaavaahtoja yms tai vaikka vanilijakreemiä. Päälle sulatetaan suklaata. Oikeastaan ainoa ero eclaireissa meidän tuttuihin tuulihattuihin verrattuna on muoto.







Naminami!
Muistakaa kommentoida jos vain siltä tuntuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti